Entreprenörspodd

poddbild

Den personliga entreprenörspodden från Idéinstitutet om galna entreprenörstankar och deras förverkligande.

Varannan tisdag släpper trion Josefine Olsson, Malin Karlsson och Jenny Bergman sin humoristiska podcast. Lyssna på podden om du vill lära dig mer om att starta ett företag samtidigt som du lagar mat eller åker till jobbet.

När tre unga drivna kvinnor träffas för att prata om företagsamhet skapas ett avslappnat samtal med en skön samtalston. Det är mer kul och nyfiket än uppstyrt och stelt. Det är helt enkelt en personlig entreprenörspodd. Närmare gästen och närmare verkligheten.

Livsval, modiga beslut, handlingskraft, idéer och misslyckanden avhandlas med mycket skratt och lite prestige. I varje avsnitt diskuteras ett ämne med en företagsam person som får ge sitt perspektiv. Nytt avsnitt varannan tisdag. Lyssna & prenumerera i webbläsaren på din Androidtelefon eller i appen Podcaster på din Iphone.

 

Androidapp: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.beyondpod&hl=sv

Iphone Podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/ideinstitutets-entreprenorspodd/id1061729444?l=en

 

Femte avsnittet (26:e jan): Temat är försäljning och marknadsföring. Vi pratar med Jens Harrysson som är kommersiell chef på spa- och hotellanläggningen Ronneby Brunn och driver konsultbolaget På Redigt AB. Tidigare VD på Blekingeflyg och VisitBlekinge.

Tips på analyswebbsidor som nämns i podden: BuzzSumo och Klout

 

Fjärde avsnittet (12:e jan): Temat är personlig utveckling och comfort zone. Vi pratar med Robin Åkerman från Paraply Produktion som är marknadsledande inom evenemang i sydöstra Sverige.

 

Tredje avsnittet (29:e dec): Temat är att våga och drömmar. Vi pratar med Fredrik Martinsson från Areff som vunnit pris som tredje bästa företagare i landet 2015.

 

Andra avsnittet (15:e dec): Temat är livsval och vi talar med grundaren av Sveriges mest miljövänliga musikfestival Louise Lindén.

 

Första avsnittet (1:a dec): Temat är entreprenörskap och vi talar med Mikael Blomqvist som grundat miljardbolaget Roxtec.

 

Tipsa till podden:

Ditt namn:

Jag vill tipsa om:

Varför ska vi prata med just den här personen?

Mejl till dig (Valfritt. Om vi har några frågor eller vill veta mer om personen du nominerat) :